Het ontstaan van zwemschool Turbo

Hiervoor droeg het de naam zwemschool Meester Aziz

De oprichter van zwemschool Turbo is meester Abdelaziz, die al actief is als lesgever sinds 1999.

De ‘Zwemonderwijzer van het jaar’ komt uit Rotterdam.

In de finale moest hij (meester Abdelaziz) in een zwembad in Koog aan de Zaan samen met twee andere finalisten uit Bemmel en Mijdrecht zwemles geven aan een groep kinderen. Een jury besliste dat Abdelaziz el Khamssi de beste was. De jury koos voor hem omdat hij door zijn rustige uitstraling de kinderen op hun gemak wist te brengen en hen tevens kon uitdagen om te leren. Khamssi overtuigde de jury door zijn gevarieerde lessen, zijn interactie met de kinderen en zijn overduidelijke passie voor het zwemonderwijs.

Tijdens deze verkiezing wordt gekeken naar passie voor het vak en aandacht voor het kind. De Rotterdamse zwemleraar mag zich nu een jaar lang de beste zwemonderwijzer van Nederland noemen. Het is de derde keer dat de prijs wordt verdeeld.

Meester Abdelaziz is nu actief met zijn zwemscholen omgeving Rotterdam, Vlaardingen, Maassluis, Schiedam & Antwerpen, voor meer informatie hierover kunt u gaan naar kolom (onze zwemlocaties).

Hieronder een aantal links;

https://www.metronieuws.nl/extra/2012/11/van-straatschoffie-tot-de-allerbeste-zwemleraar

https://www.youtube.com/watch?v=T2NNYA0 xjCM

http://www.rotterdamtopsport.nl/sportstadnieuws/aziz-el-khamssi-van-de-gemeente-rotterdam-verkozen-tot-zwemonderwijzer-van-het-jaar!/